01 feb

Athene & The Uncultured Project

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, maar hierbij toch een woordje uitleg over wie en wat:
Athene, hij is zo stilaan een fenomeen op het internet aan het worden. Ook al kent u hem waarschijnlijk niet, dankzij Athene en zijn team van AtheneLive en dankzij zijn fans heeft hij toch al redelijk wat bereikt. Hij is vooral bekend in de game-wereld, meer bepaald op de mmo World Of Warcraft, waar hij tal van records heeft gebroken. Dit gecombineerd met zijn youtube channel hebben hem bekend gemaakt bij gamers, maar ook ver daarbuiten.

Nu komt hij op voor de internet community. Via zijn Youtube kanaal probeert hij de community weer naar voor te schuiven door andere kanalen de promoten. Daarnaast heeft hij sinds enkele maanden ook een live stream, dewelke trouwens 24/7 gevolgd kan worden, waar hij samen met de kijkers games speelt, maar waar het ook over de belangrijkere dingen des levens gaat. Zo heeft hij ervoor gezorgd dat een groot deel van zijn achterband, zijnde de fans, massaal berichten de wereld gingen uitsturen in verbant met de SOPA/PIPA wetgeving in Amerika. Met resultaat, momenteel is deze wetgeving afgevoerd (voorlopig of permanent, dat is mij nog onduidelijk). Natuurlijk valt niet alle credits aan hem toe te schijven, maar toch.

En dit brengt ons dan bij The Uncultured Project waar bovenstaande video over gaat. Sinds dit jaar gaan namelijk 100% (jawel, alles dus) van de inkomsten gegenereerd door Athene’s live stream naar het goede doel. En deze maand is The Uncultured Project het goede doel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *