31 mei

Openstaande tabbladen 28 Mei 2012 – 3 Juni 2012

30 Days to Learn HTML & CSS
We created 30 Days to Learn HTML & CSS because we believe everyone has the right to learn how to build wonderful things on the web.
The course is 100% free and always will be, no strings attached. It is instructed by veteran web developer and trainer Jeffrey Way, and brought to you by the new Tuts+ Premium. Happy learning!

Treehouse is the best way to learn how to design and develop for the web and iOS.

KPCB Internet Trends – 2012

DE WEERWOLF IN JEAN-MARIE BERCKMANS
Regisseur Dimitri Van Zeebroeck maakte een reeks verhalen over mensen die een speciale band hebben met de nacht, vanuit hun beroep of uit fascinatie. Een nachtelijk portret van de overleden schrijver Jean-Marie Berckmans. (Weerwolven, 2008)

Het tropisch zoetwateraquarium
Als u een aquarium gaat opzetten, kunt u dit op twee manieren aanpakken:

  • Als u vooral in een specifieke vissoort geïnteresseerd bent, let u vooral op de eisen die deze soort stelt. Hoe groot zijn de vissen, welk type aquarium hebben ze nodig? Vervolgens kiest u de bak die bij deze vissoort past.
  • U kunt ook uitgaan van het aquarium zelf, bijvoorbeeld omdat u dit decoratief vindt of omdat uw ruimte beperkt is. In dat geval beslist u als eerste wat voor aquarium u wilt kopen. Hoe groot moet het zijn, welke vorm moet het hebben en waar komt het te staan? Daarna kiest u vissen die goed in de door u gekozen bak kunnen leven.

Spons van Menger

In de wiskunde is de Spons van Menger een fractale kromme. Het is een universele kromme in de zin dat de spons van Menger een topologische dimensie één heeft en dat elke willekeurige kromme of graaf homeomorf is aan een willekeurige deelverzameling van de spons van Menger. De constructie wordt soms ook wel de spons van Menger-Sierpiński of de Spons van Sierpinski genoemd. De Spons van Menger is de driedimensionale uitbreiding van de Cantorverzameling en het tapijt van Sierpiński. De Spons van Menger werd in 1926 als eerste beschreven door de Oostenrijkse wiskundige Karl Menger in het kader van zijn fundamenteel onderzoek naar het concept van topologische dimensie.

Statistics Help For Students
A simple online guide for beginners, with pictures and words that students can understand. Created because my undergraduates needed more instruction than what their textbooks could offer. My students needed…

  • To know how to enter data and what their data files should look like.
  • To see each SPSS screen as we conducted an analysis.
  • To understand how to interpret their results.
  • To be shown how to write about their results in APA style.

This online guide is designed for my students and for students like them.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *